Sten og grus til salg

Leder du efter sten eller grus til salg?

Skal du have lagt en flisebelægning i din indkørsel eller et andet sted på din grund, eller kunne du tænke dig at få lagt en sti med sten rundt om dit hus? Hvis du leder efter sten og grus til salg, har jeg lige præcis det, som du har brug for.

Jeg tilbyder blandt andet salg af grus og sten til privatpersoner og erhvervskunder i samarbejde med vognmandsfirmaet Claus & Svend Aage I/S. De sørger for leveringen i blandt andet Faxe, på Stevns, Møn og omegn.

Jeg tilbyder salg af grus til indkørsel og mange andre formål

Grus kan bruges til mange forskellige formål. Uanset hvad du skal bruge gruset til, så kan du købe det gennem mit firma. Det gælder for eksempel, uanset om du skal bruge grus til indkørsel, fliseterrasse i haven eller noget helt tredje.

Jeg hjælper dig gerne med rådgivning og vejledning

Det kan være svært at vælge mellem de mange forskellige typer sten og grus, der er på markedet. Hvor store skal stenene til indkørslen være, eller hvilken størrelse korn skal gruset have? Det kommer helt an på dine ønsker og behov. Jeg har mange års erfaring inden for mit fag, og jeg hjælper dig derfor gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning for dig og dit projekt. 

​Kontakt mig og køb sten og grus til skarpe priser

Uanset om du skal købe sten og grus til indkørsel eller et andet sted på grunden, så kan du købe det hos mig i en høj kvalitet og altid til skarpe priser. Hos mig er kvalitet nemlig ikke dyrt. Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte mig for en indledende snak omkring dit projekt eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

Jeg tilbyder salg af grus og sten til mange forskellige formål for både privatpersoner og erhvervskunder, og jeg hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning.

Kontakt mig

Kontakt mig eller mine samarbejdspartnere

Kontakt mig eller mine samarbejdspartnere for salg af sten og grus.

​Claus og Svend Aage: 20 29 66 49 - Se også www.vognmand-claus-svendaage.dk.

​Bestil brænde med leveringe lige til døren

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage for at aftale detaljerne.​

 
 
 
Længde

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om mig

Jeg leverer gerne brænde til hele Sjælland og Møn.

Hos mig er du sikker på, at brændet er i topkvalitet!

CVR: 30030338

Kontakt mig

​Faxe Landhandel v/Henrik Nielsen Peitersen

Bonderødsvej 6, 4640 Faxe

Navigation med Google Maps

Telefon: 22 57 83 31

E-mail: ​dianamoeller9@msn.com