Solid ovntørret brænde med mange fordele

Er du den glade ejer af en brændeovn, og har du brug for at fylde dit brændeskur op med kvalitetsbrænde? Faxe Landhandel v/Henrik Nielsen Peitersen er leveringsdygtig i solid, ovntørret brænde, der bliver en fryd for dit varmebehov - både hjemme eller i dit sommerhus.

Jeg holder til i Faxe, men leverer gerne brænde på Møn, i Stevns og på resten af Sjælland. Alle har ret til godt brænde, når de tænder op i brændeovnen.

Opnå en høj forbrændingstemperatur

Noget af det, mange ikke tænker over, når det kommer til brænde, er, at der er stor forskel. Man kan sjældent benytte sig af brænde direkte fra skoven, når man tænder op.

Derfor tilbyder jeg ovntørret bøg og ask, og det er der en lang række fordele ved.

  • ​Det optimerer forbrændingsprocessen i træet
  • ​Det optimerer varmeøkonomien og sænker mængden af røg
  • ​Det forsinker sodningsprocessen i din brændeovn og i din stue
  • ​Der gemmer sig ikke uønskede skadedyr i brændet
  • ​Det har en høj brandværdi

Hvad koster ovntørret brænde?

Jeg bruger ovntørret, løst brænde fra Junckers i stave, fordi jeg mener, det er det bedste produkt. Og mine kunder fortjener det bedste. Junckers stave er 63 cm. lange. 

Der er forskel på priserne, fordi der selvfølgelig er forskel på træ. Tungere træ har et større varmeindhold, og det koster bare mere end træ med en lavere masse. Vid dog, at jeg altid har gode tilbud på ovntørret brænde.

Kontakt mig, eller mine samarbejdspartnere Claus og Svend Aage på: 20 29 66 49 og fortæl om dit behov. Så finder vi en pris.

Få et godt tilbud - kontakt mig i dag

Kvalitet behøver ikke være dyrt – heller ikke her hos mig. Kontakt mig gerne på 22 57 83 31 eller skriv en mail til dianamoeller9@msn.com, og fortæl mig om dit behov for brænde.

Er du helt ny i verdenen af brændeovne, tager jeg mig gerne tid til at sætte dig ind i, hvad du skal og helst ikke skal gøre, når det kommer til optænding og andre brændeerelaterede tiltag.

Jeg ser frem til at hjælpe dig, så vi sammen kommer i mål med en korrekt optænding og den korrekte brændetype til dit behov. 

 
 
 
Længde

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tænk koldt i god tid!

Jeg sælger brænde hele året til gode priser, også med levering.

​Pris KUN kr. 600,- pr. rummeter.

Om mig

Jeg leverer gerne brænde til hele Sjælland og Møn.

Hos mig er du sikker på, at brændet er i topkvalitet!

CVR: 30030338

Kontakt mig

​Faxe Landhandel v/Henrik Nielsen Peitersen

Bonderødsvej 6, 4640 Faxe

Navigation med Google Maps

Telefon: 22 57 83 31

E-mail: ​dianamoeller9@msn.com