Bøgebrænde i høj kvalitet til salg

Køb kvalitetsbrænde til skarpe priser hos mig

Hvis du har en brændeovn i dit hus eller i dit sommerhus, som du godt kunne tænke dig at udnytte, så du kan få en dejlig varme indenfor, så skal du selvfølgelig også have noget brænde, som du kan tænde op for.

Jeg forhandler bøgebrænde og andre former for kvalitetsbrænde til skarpe priser, så du har mulighed for at få en god varme indenfor, uden at det behøver at koste dig en formue. Jeg tilbyder desuden salg af brænde hele året rundt.

Jeg sørger for leveringen på hele Sjælland

Jeg holder selv til i Faxe, hvorfor jeg har særligt mange kunder fra mit eget lokalområde, men jeg leverer også gerne bøgebrænde til dig på for eksempel Møn eller Stevns eller et helt andet sted på Sjælland.

5 fordele ved at investere i bøgebrænde

Der findes flere forskellige typer brænde, og der kan være meget stor forskel på kvaliteten – og ikke mindst prisen. Hvis du vil have mest mulig værdi for pengene, bør du vælge brænde, som har en høj brændværdi. Det kan for eksempel være bøgebrænde, og faktisk er der flere gode grunde til lige netop at vælge bøgebrænde, som er blevet ovntørret:

  1. ​Du undgår at få uønskede skadedyr i brændet
  2. ​Du kan forbedre din varmeøkonomi og minimere mængden af røg
  3. ​Du kan få brænde med en utrolig høj brændværdi
  4. ​Du kan forsinke sodningsprocessen i både brændeovn og i stuen
  5. ​Du kan forbedre forbrændingsprocessen i træet

Kontakt mig for gode råd eller et uforpligtende tilbud

Jeg står gerne klar med gode råd, vejledning eller et uforpligtende tilbud alt afhængigt af, hvad du har brug for. Jeg har mange års erfaring inden for faget, og jeg sælger udelukkende kvalitetsbrænde til skarpe priser. Hos mig er kvalitet ikke dyrt.

Kontakt mig derfor gerne for en indledende snak omkring dine ønsker og behov. Så finder vi sammen frem til, om bøgebrænde vil være den bedste løsning for dig, eller om det for eksempel er brænde i ask eller andre træsorter.​

Kontakt mig

Kontakt Faxe Landhandel for et godt tilbud

Er du i tvivl om, hvordan du tænder korrekt op i din brændeovn, eller hvilket brænde, der egner sig bedst til din ovn? Kontakt mig da gerne på 22 57 83 31 eller skriv en mail til dianamoeller9@msn.com, og lad os tage en snak om det.

 
 
 
Længde

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om mig

Jeg leverer gerne brænde til hele Sjælland og Møn.

Hos mig er du sikker på, at brændet er i topkvalitet!

CVR: 30030338

Kontakt mig

​Faxe Landhandel v/Henrik Nielsen Peitersen

Bonderødsvej 6, 4640 Faxe

Navigation med Google Maps

Telefon: 22 57 83 31

E-mail: ​dianamoeller9@msn.com