Salg af sand til privatpersoner og erhvervskunder

Leder du efter sand til salg?

​Skal du bruge en større mængde sand, end du kan købe i dit lokale byggemarked til for eksempel sandkassen, en flisebelægning eller et andet projekt på din grund? Hvis du leder efter sand til salg nær dig, så er du kommet til det helt rette sted.

Jeg tilbyder salg af sand til private forbrugere og erhvervskunder i samarbejde med vognmandsfirmaet Claus & Svend Aage I/S. De tilbyder blandt andet levering i Faxe, på Stevns, Møn og omegn.

Få leveret den mængde sand som du skal bruge

Uanset om du skal bruge sand til sandkassen, til dit belægningsarbejde på grunden eller til et helt andet projekt, så kan du med fordel købe det gennem mig. Jeg kan sørge for, at du får leveret lige netop den mængde sand, som du har brug for, uanset om der er tale om et ton eller 30 tons – eller et sted derimellem.

Jeg tilbyder salg af sand til gode priser

Ligesom det gør sig gældende for mit brændesalg, så tilbyder jeg altid salg af sand i en høj kvalitet til gode priser. Kvalitet behøver ikke at være dyrt – i hvert fald ikke hos mig. Jeg hjælper dig også gerne med at vurdere, hvilken type sand der vil være den rette at bestille til lige netop dit projekt. Der findes nemlig flere forskellige typer sand, og det er vigtigt at vælge den rigtige type til det pågældende projekt.

Kontakt mig og bestil sand eller hør mere

Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring mit salg af sand, eller hvis du har brug for at høre mere om, hvilke typer sand du kan købe gennem mit firma. Hvis du ønsker at foretage en bestilling, så er du selvfølgelig også altid mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg hjælper dig gerne med rådgivning og vejledning, hvis du ønsker det.

Kontakt mig

Kontakt Faxe Landhandel for et godt tilbud

Er du i tvivl om, hvordan du tænder korrekt op i din brændeovn, eller hvilket brænde, der egner sig bedst til din ovn? Kontakt mig da gerne på 22 57 83 31 eller skriv en mail til dianamoeller9@msn.com, og lad os tage en snak om det.

 
 
 
Længde

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om mig

Jeg leverer gerne brænde til hele Sjælland og Møn.

Hos mig er du sikker på, at brændet er i topkvalitet!

CVR: 30030338

Kontakt mig

​Faxe Landhandel v/Henrik Nielsen Peitersen

Bonderødsvej 6, 4640 Faxe

Navigation med Google Maps

Telefon: 22 57 83 31

E-mail: ​dianamoeller9@msn.com