Løst brænde i rigtig god kvalitet

Bladene er faldet af træerne, og det er så småt tid til, der skal tændes op brændeovnen. Gælder det også din husstand? I så fald har du nok behov for brænde. Faxe Landhandel v/Henrik Nielsen Peitersen kan levere mange forskellige former for brænde - lige til dig.

Jeg leverer løst brænde i Faxe, på Møn, i Stevns og faktisk på hele Sjælland. Så bor du her, og skal der ild i din brændeovn? Kontakt mig endelig og fortæl, hvad du ønsker. Jeg står klar med god service.

Du behøver ikke røre en finger

Der er mange måder at anskaffe sig brænde på, men faktum er dog, at det sagtens kan være besværligt. Er du indehaver af et lille brændeskur, behøver du selvfølgelig ikke store mængder brænde, hver gang vinteren nærmer sig, og så er det langt mere overskueligt at hente brænde selv.

Er du derimod så heldig, at du har plads til meget brænde i dit skur, kan det være omstændigt at hente brænde selv. Frygt ej. Her hos mig får du løst brænde leveret - og det er tilmed billigt.

Hvad koster løst brænde?

Løst brænde er ikke bare løst brænde. Der er forskel på brænde, fordi der er forskel på kvalitet. Det er selvfølgelig en smagssag, hvilket brænde du foretrækker, men jo større tyngde i dit træ - des større brændeevne. Du kan få det hele hos mig.

Ønsker du billig brænde, er du havnet det rigtige sted. Jeg tilbyder kvalitetsbrænde, men prisen er ikke herefter. Den er presset helt i bund.

Har du brug for brænde til brændeovn, brænde i ask, bøgebrænde, ovntørret brænde eller grus til indkørsel, så er du kommet til det helt rette sted. Læs mere om vores services her.

Faxe Landhandel - din foretrukne leverandør af brænde

Jeg har været i branchen i mange år, så jeg ved, hvad jeg taler om. Min ekspertise deler jeg hjertens gerne ud af, så har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte mig på 22 57 83 31 eller skriv en mail til dianamoeller9@msn.com. Så tager vi en uforpligtende snak, og laver et godt tilbud på løst brænde til dig.

Jeg ser frem til at hjælpe.

 
 
 
Længde

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om mig

Jeg leverer gerne brænde til hele Sjælland og Møn.

Hos mig er du sikker på, at brændet er i topkvalitet!

CVR: 30030338

Kontakt mig

​Faxe Landhandel v/Henrik Nielsen Peitersen

Bonderødsvej 6, 4640 Faxe

Navigation med Google Maps

Telefon: 22 57 83 31

E-mail: ​dianamoeller9@msn.com